Zaterdag 25 augustus 2018

DIMARO

DIMARO

DIMARO op zaterdag! Tomorrowland, Summerfestival, Ostend beach, ... He has been there, he has done that! We zijn enorm verheugd om deze Gentse klepper naar onze tent te halen. Met een energieke set zal DIMARO het dak van de Palmfuiftent blazen. Alles uit behalve het licht!

Omdat Het Kan Soundsystem

Omdat Het Kan Soundsystem

Als DJ in de Studio Brussel-filefuif is het mogelijk dat u al menig set hebt gehoord van deze jongeman. Daarnaast kan hij ook al een knap track record oplijsten met festivals zoals Rock Werchter en Kamping Kitsch Club. Party madness guaranteed on Saturday.

5NAPBACK

5NAPBACK

In juli 2016 schopte 5napback het tot winnaar van België’s grootste dj-contest “MNM Start to DJ”! Hierdoor kwam hij terecht in het voorprogramma van Dimitri Vegas & Like Mike! 5napback brengt het publiek een mix van de beste commerciële schijven in combinatie met ongelooflijke “alles kapot” platen: gegarandeerd feest op zaterdag!

Del Campo

Del Campo

Wereldberoemd in de streek en ver daarbuiten. Del Campo, ondertussen een vaste waarde op de affiches van de omliggende feestpartijen, zorgt op zaterdag voor een allround set waarbij menig feestvierder zichzelf een been kan uitdansen!

D-Pack

D-Pack

De winnaar van onze DJ-contest zal de Palmfuif openen op zaterdag. D-Pack nam het in maart op tegen 5 andere DJ's in onze DJ-contest. Zijn set sprong er bovenuit en dat verdient een plaats op ons podium!

Stay tuned!