Vrijdag 24 augustus 2018

Palm Pop-up Café

Afterwork: Palm Pop-up Café

Afterwork alert! Dit jaar start de Classic Friday opnieuw met een zwoele afterworkparty: vanaf 17u: Het PALM POP-UP CAFÉ. Het Palmfuifterrein in Humbeek krijgt wederom een zomerse tuin met loungezetels, cocktailbar en foodtruck. Je kan er genieten van een frisse aperitief en bijpassende kleine gerechten. En dat allemaal met op de achtergrond de eerste muziek van de avond onder leiding van Sander W. en zijn live set.

Stijn Van de Voorde

Stijn Van de Voorde

Stijn Van de Voorde, jawel! Dochters, hou uw moeders binnen want deze smaakmaker van het Studio Brussel-radiostation komt naar Humbeek. Verwacht u aan een knap staaltje muziekkeuze. Stijn laat ons alle hoeken van de Palmfuiftent zien...

The Sugar-free Daddies

The Sugar-free Daddies

In een vorige passage op de Palmfuif, toen nog onder de vlag van The Norwegian Socks, brachten The Sugar-free Daddies de ambiance er goed in. Kom de ene klassieker na de andere meebrullen op de tonen van deze fenomenale live band!

Petidis

Petidis

Petidis, een allround-party-dj die een mix van hedendaagse nummers en golden oldies uit zijn hoed tovert alsof het niks is. Hij mag namen als BoardX, Ski-Line en Red&Blue op zijn conto schrijven en draait daarnaast ook als resident dj in de betere Leuvense cocktailbar. Omhoog met dat terreurniveau want Petidis dropt keer op keer een bommeke tijdens zijn opzwepende sets.

Sander W.

Sander W.

Geen PALM POP-UP CAFE zonder goeie muziek om in de sfeer te komen. Sander W., toptalent uit de streek en rising talent op SoundCloud komt de eerste plaatjes van de avond aan elkaar draaien en brengt een compagnon mee voor live music!

Toloko

Toloko

Met al vele dj-jaren op zijn teller komt Toloko op vrijdag de boel in lichterlaaie zetten tijdens de Classic Friday. Zijn schijven vinden hun oorsprong in een tijdspanne van 1 januari 1970 tot… vandaag.

Stay tuned!