Vrijdag 23 augustus 2019

Palm Pop-up Café

Afterwork: Palm Pop-up Café

Afterwork alert! Dit jaar start de Classic Friday opnieuw met een zwoele afterworkparty: vanaf 17u: Het PALM POP-UP CAFÉ. Het Palmfuifterrein in Humbeek krijgt wederom een zomerse tuin met loungezetels, cocktailbar en foodtruck. Je kan er genieten van een frisse aperitief en bijpassende kleine gerechten. En dat allemaal met op de achtergrond de eerste muziek van de avond onder leiding van Sander W. en zijn live set.

Betty

Betty

Eén vrouw, vier mannen. Moeten we nog meer zeggen? Aan alle vrouwen (en mannen natuurlijk ook): vrijdag is de Palmfuif the place to be als je luidkeels wil meezingen met de beste vrouwelijke hits ooit! Wij verwachten jullie!

Discobaar A Moeder

Discobaar A Moeder

Je kent ze misschien wel van Tomorrowland of de Night of The Proms, maar dit jaar komt Discobaar a moeder naar ons. Of je nu graag rock, pop of iets anders hoort, geen muziekstijl is hen vreemd. En onder het motto “mixen kunnen wij ni fixen, maar feesten gade gelak de beesten” kunnen wij alvast niet wachten om hun op ons podium te zien!

Jan Vervloet

Jan Vervloet

Klinkt Bonzai zai zai jou bekend in de oren? Mis dan zeker Jan Vervloet niet op de Palmfuif dit jaar! Naast onder andere Tomorrowland en I love the 90s komt hij dit jaar naar ons! Party madness alom op vrijdag!

Sander W

Sander W

Was je vorig jaar ook aanwezig op ons PALM POP-UP CAFE? Kon je ook maar niet genoeg krijgen van de goeie muziek die avond? Dan hebben wij goed nieuws! Sander W., een echt toptalent uit onze streken, zorgt opnieuw voor een avond vol sfeer!

D-RUB

D-RUB

D-rub zal vrijdag de pannen van het dak spelen op de Palmfuif! (Of liever het zeil van onze tent?) Wij kijken er alvast naar uit om los te gaan op de beats van dit talent!

Stay tuned!