Programma

VR 26.08.2022 ZA 27.08.2022

Family Happening

14u - 17u

Op zaterdagnamiddag is heel de familie welkom om de Palmfuifsfeer te komen opsnuiven, ook de allerkleinsten. De ouders en grootouders kunnen lekker languit genieten in het PALM POP-UP CAFÉ, dat met veel plezier een dagje langer blijft staan. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt bij de leiding en op de springkastelen.

Trillusion

21u - 23u

Onze zaterdagavond wordt afgetrapt door de enige echte winnaar van de Palmfuif dj-contest 2022: TRILLUSION! Plezier gegarandeerd!

Raving Gigi

23u - 00u

Ook RAVING GIGI zal van de partij zijn dit jaar. Een mix tussen all-round en underground zal ervoor zorgen dat je niet zal kunnen stilstaan.

Nina Black

00u - 1u

Meet NINA BLACK! Deze jonge allround dj kent alles van deephouse, house, r&b, dancehall, moombathon, dance, edm en nog zo veel meer!

J. Roots

1u - 2u

Je kan haar misschien wel kennen van haar eigen hip hop radioshow op Qmusic. Ook festivals als Lokerse Feesten, Afro Latino, Fire is Gold en Tommorowland zijn voor haar geen onbekend terrein meer. J. ROOTS is klaar om het feestje op stelten te zetten!

Shizzle le Sauvage

2u - 3u

Onze voorlaatste artist op zaterdag zal de grond doen beven. Altijd een feest met SHIZZLE LE SAUVAGE. Hij is te vinden op de mooiste festivalpodia van België zoals Polé Polé en Rock Werchter en verschillende stijlen zijn voor deze topper minder belangrijk, zolang het maar funky as f*ck is!

Bryan V

3u - 4u

Afsluiten op zaterdagavond doen we met BRYAN V! Hij wordt nu al beschouwd als een van de meest veelbelovende artiesten in de dansscene! Zijn energieke DJ sets, creatieve MC werk en special effects zullen je omver blazen!

Accountis Feneko Hof Ter Lint Comarkt
Krefel Groener Studio Chapo Palm
Van Der Trappen Star Recycling Air Plus
Palm Comarkt tommenmolen