Programma

VR 26.08.2022 ZA 27.08.2022

Palm Pop-up Café

17u - 23u

Het Palmfuifweekend wordt traditioneel afgetrapt met ons PALM POP-UP CAFÉ. De ideale formule om samen met collega’s of vrienden de werkweek af te sluiten en het weekend goed en al dansend in te zetten. De hele pop-up staat vol met loungezetels waarin je kan genieten van het laatste zomerweekend. Weer of geen weer: ambiance verzekerd!

Del Campo

20u - 22u

Tijdens onze afterwork zal je met een lekker hapje en drankje kunnen genieten van de lounge muziek van DEL CAMPO.

Silicon Carne

22u - 23u30

Na de afterwork kan je je benen volledig losgooien op de dansvloer met de live-band: SILICON CARNE!

Proudmich

23u30 - 1u

De volgende dj die je kan verwachten op onze roaring Saturday is PROUDMICH. Een out-of-the-box mix van moderne liedjes, verborgen schijven en golden oldies zijn enkele dingen die je van hem kan verwachten. Zijn doel is om iedereen gelukkig te maken met zijn DJ sets!

M.I.K.E. Push

1u - 2u

Als je M.I.K.E Push hoort, moet je direct aan één lied denken: Universal Nation. Naast het maken van deze tijdloze schijf heeft hij ook al muziek geproduceerd voor Armin Van Buuren en Dimitri Vegas en Like Mike. Ook hij zal er vrijdag bij zijn dus zorg er zeker voor dat jij een ticket hebt om deze levende legende live aan het werk te zien.

Deejay Mr. T

2u - 3u

Jarenlang reisde hij heel Europa rond om te doen wat hij het liefst doet, zijn publiek gek te maken op zijn onverwachtse mash-ups! Nu hij terug in België woont komt hij maar al te graag naar Humbeek om jullie de avond van jullie leven te bezorgen. Een groot applaus voor DEEJAY MR. T!

Brive

3u - 4u

Brian Van Bogaert, beter bekent als BRIVE, heeft in zijn carrière al het podium mogen delen met @averagerob en @omdathetkansoundsystem en is niet meer weg te denken uit de Antwerpse clubs.

Accountis Feneko Hof Ter Lint Comarkt
Krefel Groener Studio Chapo Palm
Van Der Trappen Star Recycling Air Plus
Palm Comarkt tommenmolen